Floris van Bommel: dit is wat je moet weten over dit topmerk!

Floris van Bommel: dit is wat je moet weten over dit topmerk!

10 mei 2019 0 Door Stefan

Floris van Bommel is natuurlijk voor velen door de jaren heen een echt begrip geworden. Toch is het niet voor iedereen duidelijk wat je precies van dit merk kan verwachten. Waar kun je deze schoenen bijvoorbeeld wel dragen en waar kun je dit beter niet doen? Dit zijn toch vragen waar je antwoord op moet hebben als je een paar van deze hippe schoenen gaat kopen. Om deze reden zal ik je hier dan ook stap voor stap in meenemen. Beginnend bij de verschillende stijlen waarmee je Floris van Bommel kan combineren. Daarna zal ik ook uitlichten met welke banen deze schoenen wel en juist niet kunnen.

Waar kan ik Floris van Bommels schoenen onder dragen?

Hoewel Floris van Bommel wel een aardig luxe merk is kun je deze schoenen ook weer niet onder een pak dragen. Het contrast van een klassiek chique pak en de toch wat casual schoenen van Floris van Bommel zal dan simpelweg iets te groot zijn. het is dus zaak om te kijken naar hoe je dit contrast zoveel mogelijk kan verminderen. Op deze manier kun je slim combineren om de schoenen met zoveel mogelijk kledingstijlen te dragen. Het vraagt wel enig inzicht in de fashion wereld. Ik bedoel hier natuurlijk niet mee dat je er ineens alles van moet weten maar de basis zal handig zijn en dus goed van pas komen. Om te beginnen moet je denken dat hoe groter het contrast is, hoe meer je zal opvallen. Sommige mensen vinden het juist fijn om een beetje op te vallen. Hier is dan ook zeker niks mis mee. Het is wel zaak om dit contrast niet buitensporig groot te laten worden. Er is een dunne lijn tussen opvallen en teveel opvallen en het is aan jou om deze te bepalen.

Hoe kan ik de schoenen combineren met mijn werk?

In de meeste gevallen is het zo dat je het vaakst te vinden bent op je werk. Het is eenmaal helaas niet anders. Toch kun je ook op je werk er mooi en verzorg uitzien. Wanneer je bijvoorbeeld op kantoor werkt maar niet in pak hoeft, kun je gemakkelijk kiezen voor Floris van Bommel schoenen. Het is zelfs zo dat deze schoenen zo casual/chique zijn dat ze ook in positieve zin zullen opvallen bij je collega’s. Zo kan een simpele schoen al aanleiding zijn voor een leuk gesprek met je collega’s.